Situaţia veniturilor salariale nete achitate personalului din Casa de Pensii Sectorială a M.A.I. pentru luna august 2023 – Descarcare document.

Situaţia veniturilor salariale nete achitate personalului din Casa de Pensii Sectorială a M.A.I. pentru luna februarie 2023 – Descarcare document.

Situaţia veniturilor salariale nete achitate personalului din Casa de Pensii Sectorială a M.A.I. pentru luna august 2022 – Descarcare document.

Situaţia veniturilor salariale nete achitate personalului din Casa de Pensii Sectorială a M.A.I. pentru luna februarie 2022 – Descarcare document.

Situaţia veniturilor salariale nete achitate personalului din Casa de Pensii Sectorială a M.A.I. pentru luna august 2021 – Descarcare document.

Situaţia veniturilor salariale nete achitate personalului din Casa de Pensii Sectorială a M.A.I. pentru luna februarie 2021 – Descarcare document.

Situaţia veniturilor salariale nete achitate personalului din Casa de Pensii Sectorială a M.A.I. pentru luna august 2020 – Descarcare document.

Situaţia veniturilor salariale nete achitate personalului din Casa de Pensii Sectorială a M.A.I. pentru luna februarie 2020 – Descarcare document.

Situaţia veniturilor salariale nete achitate personalului din Casa de Pensii Sectorială a M.A.I. pentru luna august 2019 – Descarcare document.

Situaţia veniturilor salariale nete achitate personalului din Casa de Pensii Sectorială a M.A.I. pentru luna februarie 2019 – Descarcare document.

Anul 2018 descărcare document.